Barion Pixel

Csiszolt kristály az étkezőasztalon

Ha étkezésről van szó, akkor nem csak az ízek és a tálalás módja számít, hanem az is, milyen eszközöket használunk mindehhez.

Vannak olyan különleges alkalmak, amelyeknek szeretjük megadni a módját, és mind az evőeszközök összeválogatásakor, mind az italok kínálásakor előkelő anyagokat kívánunk használni. A klasszikus csiszolt kristály megállja a helyét a családi összejövetelekkor éppen úgy, mint akkor, ha a partnerrel kettesben töltött romantikus vacsoráról van szó. A kristály poharak minden étkezőasztal díszeinek számítanak, és ugyanakkor funkciójukat illetően is ellátják feladatukat.

A kristály vázát nem csak az étkezőasztalra helyezhetjük, de remekül mutat a tálalószekrényen, vagy bármelyik polcon is, s a kapott virágokat is elhelyezhetjük benne. Kristály tálban szervírozva a finomságot emelhetjük az alkalom fényét, és igazi klasszikus hangulatot kölcsönözhetünk az ünnepnek.

A bor szellőztetéséhez is kiválóan alkalmas a kristály palack, de egyéb, izgalmas nedűt is tölthetünk bele, hogy jó hangulatot varázsoljon az asztaltársaság számára. Ha romantikára vágynánk, akkor a kristály gyertyatartó mellett érdemes letenni a voksot, mely egy más korba repít bennünket, s a gyertyafénynél átadhatjuk magunkat az önfeledt romantikának és szenvedélynek.

Amennyiben a családban, barátok közt dohányzók, vagy a szivarozás megszállottjai is vannak, úgy egy kristály hamuzóval adhatjuk meg a színvonalat a dohány élvezetéhez. Ha online rendel kristály termékeket, úgy a bolti árnál sokkal olcsóbban juthat hozzá az általuk képviselt kimagasló minőséghez.

Tartalomhoz tartozó címkék: ólomkristály