Barion Pixel

Kristály pálinkás pohár - pálinkás pohár készlet

Rendezés:
Cikkszám: 19122

Lace * Kristály Cs Vodka 50 ml

13.730 Ft/db 11.670 Ft/db
Nincs raktáron, érdeklődjön.
Kisebb méretű röviditalos kristály pohár, melyet elsősorban likőrök, unikumok, vodkák, pálinkák fogyasztásához ajánlunk. A termék díszítését cégünk munkatársai kézzel alakították ki, Ajkán.
Cikkszám: 19010

Lace * Kristály Pálinkás pohár 60 ml

12.775 Ft/db 10.859 Ft/db
11 db raktáron
Kristály pálinkás pohár, elsősorban pálinkák fogyasztásához. Használható más röviditalokhoz is. A pohár egy klasszikus forma, amely egy nagyon finom, aprólékos mintával rendelkezik. A termék díszítését cégünk munkatársai alakították ki Ajkán.

Pohárkészlet vodka fogyasztásához

Valami igazán különlegesre vágyik? Szereti az eleganciát? Imádja a minőségi italokat? Akkor feltétlenül nézze meg a kínálatunkat! Innen gyönyörű kivitelben vásárolható meg egy pohárkészlet. A sokrétű készletben egészen biztosan meg fogja találni, amit keres. Például, a vodka fogyasztásához tökéletes a Lace nevű kollekcióba tartozó típus. Abban rejlik a különlegessége, hogy csipkeszerű mintázat van az oldala egy részén. Az üveg felülete el van homályosítva, ezért oldalról nem lehet átlátni rajta. A csavart forma szintén szépen mutat. A pohárkészlet semmiképpen sem mondható hétköznapinak, tehát tanácsos a megvásárlása mellett döntenie.

Mivel egyesével lehet sort keríteni a megrendelésre, ezért Ön dönti el, hogy hány darab ivóalkalmatosságra van szüksége. Azt tanácsoljuk, hogy rendeljen belőle legalább hatot. Így valószínűleg nem marad majd szégyenben a kisebb vendégségek során, mert mindenkinek oda tudja adni a pohárkészlet egyik darabját. Persze ennél többet is tehet a kosarába, hiszen így a nagyobb családi találkozók is zökkenőmentesen fognak zajlani. Különösen jó ötlet lehet az aranyszínű felirattal rendelkező, velúrborítású díszdoboz megvásárlása. Így egy igazán védett helyen tárolhatja a poharakat. Nem kell félnie attól, hogy megrepednek, eltörnek vagy elveszítik a fényüket. Megóvhatja ezeket a portól is, ezért a vendégség előtt nem kell a tisztogatásukkal foglalkoznia. A pohárkészlet hamar megérkezik postán keresztül, tehát mindenképpen érdemes az interneten keresztül vásárolnia. A futár vigyáz arra, nehogy összetörjön a csomag tartalma.