Barion Pixel

A borospohár szívesen látott vendég

Ha a borospohár mindennapi vendég a háztartásában, akkor egyáltalán nem mindegy, milyen minőségű kehellyel örvendezteti meg boros pillanatait. Igaz, ha a másik véglet áll önhöz közelebb, azaz csak nagy ritkán emeli magasba, tele töltött poharát, akkor is lényeges, hogy a ritka momentumokat milyen kiegészítővel tiszteli meg.

 

Az ólomkristályból készült termékeket ideálisnak fogja találni. A megjelenés az esetükben nem is lehet kérdés. Pazar formavilág, utánozhatatlan ragyogás, csillogás, hihetetlen varázslat. Sokan azért tartanak ezektől a kellékektől, mert törékenynek, túlságosan sérülékenynek gondolják őket. Ez az előítélet már jó ideje a köztudatban él, helytelenül. Természetesen, egy pohár sem viseli jól, ha leejtik, kivéve azokat, melyek műanyagból lettek megmunkálva. A minőségi kellékek, különösen a kristály remekek, azonban nem arra lettek tervezve, hogy kibírják az esetleges zuhanásokat. Ettől függetlenül apróbb koccanások esetén nem kell balesettől tartania.

A borospohár a vitrin lakója, legalábbis a legtöbben így állnak hozzá ehhez a kérdéshez. A felfogás, azonban hibás, hiszen ezek, az ékszer számba menő kiegészítők egyetlen esetben tudnak érvényesülni, ha használja őket. Ha minden vasárnap délben elfogyaszt egy pohár minőségi bort, akkor miért ne tehetné ezt meg, egy igazán esztétikus, megbízható borospohár alkalmazásával? Ha elfelejti az alaptalan félelmet, akkor az ólomkristály esztétikumának hála varázslatossá teheti a borozás pillanatait. A vendégei is garantáltan észre fogják venni a változást, s értékelik majd azt a gesztust, hogy ön ilyen értékes, és szép kellékkel tiszteli meg jelenlétüket.

Tartalomhoz tartozó címkék: kristály borospohár borospohár