Barion Pixel

KÜLÖNLEGES KRISTÁLY TÁL

Rendezés:
Cikkszám: 19151

Lace * Kristály Cs Tál 22 cm

31.180 Ft/db 26.502 Ft/db
1 db raktáron
Kristály tál, melyben a gyümölcstől a pattogatott kukoricáig sokmindent szervírozhatunk, de használhatjuk egyszerűen asztali dísznek is. A termék díszítését cégünk munkatársai kézzel alakították ki, Ajkán.
Cikkszám: 19183

Lace * Kristály Cs Tál 32,5 cm

65.000 Ft/db 55.250 Ft/db
Rendelhető
Kristály tál szögletes csavart formában. Gyümölcsök és különböző nasik szervírozásához. Modern sörös kristály pohár kézi csiszolással és 8 db Swarovski kővel díszítve. 350 ml. A termék díszítését cégünk munkatársai kézzel alakították ki, Ajkán.
Cikkszám: 19162

Lace * Kristály Tr Tál 18 cm

28.641 Ft/db 24.345 Ft/db
Rendelhető
Rágcsálnivaló, csokoládé szervírozásához használható kristály tál. A termék díszítését cégünk munkatársai kézzel alakították ki, Ajkán.
Cikkszám: 19601

Small Flowers * Fekete lapos kristály tál LF 320

31.750 Ft/db 26.988 Ft/db
Rendelhető
Fekete lapos kristály tál sütemények felszolgálásához. A termék díszítését cégünk munkatársai kézzel alakították ki, Ajkán.

A koktélos pohár tetszik a nőknek

A hölgyek általában szívesen fogyasztják azokat az italokat, amelyek gyümölcslé és egyéb finomságok felhasználásával lettek elkészítve. A szervírozásuk érdekében különleges ivóalkalmatosságra van szükség. A koktélos pohár már a weboldalunkról is megvehető, ezért a short drinkek kedvelői elsősorban itt nézzenek körül. Csipkével, illetve virágmintával díszített változatban nyílik lehetőség a megvásárlásra. A forma a szögletestől egészen az oválisig szinte bármilyen lehet. Oda kell figyelni arra a rendelésnél, hogy mindegyik koktélos pohár másféle mérettel rendelkezik.

Az ár elsősorban ettől, illetve a kialakítás milyenségétől függ. Ergonomikus formája van, tehát kényelmesen megfogható a kézben. Nem csúszik, tehát nem kell félni attól, hogy leesik. Egyes típusoknak hullámos a szélük. A koktélos poharak egy része vastag szárral, míg a többi széles talppal rendelkezik. A mesterek kitettek magukért a gyártás során, ami bizony jól látható az elkészült művön. Érdemes hozzá kínálótálat is venni, hiszen így lesz hová tenni a fogvájókat és az elfogyasztott gyümölcsök héját. Jó, ha van otthon a koktélos poharakon kívül még valami más, hiszen előfordulhat, hogy a vendégek sört, bort, pálinkát, whiskyt vagy valamilyen likőrt szeretnének inni. Ez sem ütközik akadályba, hiszen a kínálatunkban másféle ivóalkalmatosságok is találhatók. Szett formájában érdemes sort keríteni a megvásárlásukra. Egy átlagos készlet körülbelül 6 darab pohárból áll, de természetesen ennél többet vagy kevesebbet is lehet tőlünk venni.