Barion Pixel

KÜLÖNLEGES KRISTÁLY TÁL

Rendezés:
Cikkszám: 19151

Lace * Kristály Cs Tál 22 cm

35.922 Ft/db 30.533 Ft/db
Nincs raktáron, érdeklődjön.
Kristály tál, melyben a gyümölcstől a pattogatott kukoricáig sokmindent szervírozhatunk, de használhatjuk egyszerűen asztali dísznek is. A termék díszítését cégünk munkatársai kézzel alakították ki, Ajkán.
Cikkszám: 16416

Other Goods * Kristály tál lovakkal 250

48.260 Ft/db 41.021 Ft/db
1 db raktáron
Elsősorban sütemények (esetleg gyümölcsök) tálalásához használható, kör alakú kristály tál lovakkal díszítve. A termék díszítését cégünk munkatársai kézzel alakították ki, Ajkán.

A koktélos pohár tetszik a nőknek

A hölgyek általában szívesen fogyasztják azokat az italokat, amelyek gyümölcslé és egyéb finomságok felhasználásával lettek elkészítve. A szervírozásuk érdekében különleges ivóalkalmatosságra van szükség. A koktélos pohár már a weboldalunkról is megvehető, ezért a short drinkek kedvelői elsősorban itt nézzenek körül. Csipkével, illetve virágmintával díszített változatban nyílik lehetőség a megvásárlásra. A forma a szögletestől egészen az oválisig szinte bármilyen lehet. Oda kell figyelni arra a rendelésnél, hogy mindegyik koktélos pohár másféle mérettel rendelkezik.

Az ár elsősorban ettől, illetve a kialakítás milyenségétől függ. Ergonomikus formája van, tehát kényelmesen megfogható a kézben. Nem csúszik, tehát nem kell félni attól, hogy leesik. Egyes típusoknak hullámos a szélük. A koktélos poharak egy része vastag szárral, míg a többi széles talppal rendelkezik. A mesterek kitettek magukért a gyártás során, ami bizony jól látható az elkészült művön. Érdemes hozzá kínálótálat is venni, hiszen így lesz hová tenni a fogvájókat és az elfogyasztott gyümölcsök héját. Jó, ha van otthon a koktélos poharakon kívül még valami más, hiszen előfordulhat, hogy a vendégek sört, bort, pálinkát, whiskyt vagy valamilyen likőrt szeretnének inni. Ez sem ütközik akadályba, hiszen a kínálatunkban másféle ivóalkalmatosságok is találhatók. Szett formájában érdemes sort keríteni a megvásárlásukra. Egy átlagos készlet körülbelül 6 darab pohárból áll, de természetesen ennél többet vagy kevesebbet is lehet tőlünk venni.