Barion Pixel

Kristály brandys kehely, konyakos pohár

Rendezés:
Cikkszám: 39906

Kla * Kristály Brandy kehely 250 ml

1.013 Ft/db 861 Ft/db
603 db raktáron
Kristály brandy kehely, brandyk és röviditalok szervírozásához.
Cikkszám: 39831

Lau * Kristály L brandy kehely LF

1.520 Ft/db 1.292 Ft/db
1085 db raktáron
Klasszikus formájú kristály likőrös kehely, likőrök felszolgálásához.
Cikkszám: 39866

Gas * Kristály G Brandy kehely 690 ml

1.347 Ft/db 1.146 Ft/db
277 db raktáron
Modern kristály brandy kehely, akár mindennapos használatra.
Cikkszám: 31029

Medi * 0

3.176 Ft/db 2.700 Ft/db
Nincs raktáron, érdeklődjön.
Cikkszám: 31035

Str * Kristály Str konyakos pohár (kehely) 590 LF

1.614 Ft/db 1.372 Ft/db
216 db raktáron
Kristály brandy kehely modern, elegáns formával. Brandyk, konyakok felszolgálásához használható, de a rum is mutat benne.
Cikkszám: 31038

Lox * Kristály Lox konyakos pohár (kehely) 395 LF

1.614 Ft/db 1.372 Ft/db
238 db raktáron
Kristály brandy kehely modern, elegáns formával. Brandyk, konyakok felszolgálásához használható, de a rum is mutat benne.

Még hiányzik készletéből a konyakos pohár?

Ha régóta fontolgatja, hogy itt az ideje konyakos pohár után nyúlnia, akkor a legjobb, ha a kristályosan csillogó variánst választja. A kristály, mint alapanyag közkedvelt, s a végeredmény minden esetben, formától függetlenül igazán szemrevaló. A csillárok, a különböző tányérok, kancsók mellett a poharak a leginkább keresettek. A félelem, miszerint ezek a kellékek túlságosan kényesek, még a mai napig, szilárdan él a köztudatban. Elképzelhető, hogy a száz évvel ezelőtti családi relikviákra úgy kellett, és kell vigyázni, mint a hímes tojásokra, de ez nem azt jelenti, hogy minden egyes termék ebbe a kategóriába tartozik. Sőt. A technológia fejlődésével olyan tulajdonságokkal tudták felruházni a kristályt, aminek hála ellenállóbbá vált.

A gyakorlatban ez nem azt jelenti, hogy kétméteres magasságból nyugodtan megreptetheti kedvenc poharát, de tény, hogy kiemelt figyelmet nem igényel a kezelése. Ha szereti a konyakot, az égetett szesz perzselő ízét, akkor az a legkevesebb, hogyha beszerez egy pohár szettet. Vagy minimum egyetlen darabot, amit a kezében tartva bármikor luxus körülmények között élvezheti az bódító folyadék ízét.

Koccintson konyakos pohárral!

A tisztítása nem bonyolult, így családi eseményeken büszkén szervírozhatja benne a koccintásra szánt italt. Persze nem feltétlenül kell megvárnia a különleges alkalmakat ahhoz, hogy kristályos ragyogásban lássa viszont aranybarna nedűjét. Szépsége ellenére a kristályból készült pohár nem a vitrines szekrénybe való, hanem sokkal inkább az asztalra, rendszeres használatra! Ne tegye dísztárggyá azt a remeket, melyet felejthetetlen pillanatok szerzésére teremtettek!