Barion Pixel

Kristály borospohár, az ünnepi asztal dísze

​Kedveli a finom borokat, és megadná a módját a fogyasztásnak? Ha vendégségről, családi, baráti összejövetelekről van szó, akkor a fenséges hazai borok és röviditalok biztosan nem hiányozhatnak az asztalról.

Míg a háziasszonyok általában az előételtől a desszertig igyekeznek összeállítani a menüsort, addig a férfiak inkább érzik feladatuknak a megfelelő borok és egyéb italok kiválasztását. Korántsem mindegy azonban, hogy milyen módon kínáljuk napjaink legnépszerűbbnek számító magyar italait. A kristály borospohár különleges élménnyé teszi a borfogyasztást, és garantálja, hogy az étkezőasztalon a tálalás sem hagy majd kívánnivalót maga után. A kristály borospohár már csak anyagából adódóan is emeli az alkalom fényét, ráadásul beszerezhetőek a hozzá tökéletesen passzoló röviditalos poharak is.

A vendégség kezdetekor, aperitif gyanánt előszeretettel kínált pálinka is fogyasztható kristály pohárból, megadva ezzel a módját az értékes nedű kínálásának. A hazai neves borvidékek nedűjei nem véletlen kapnak helyet a vendégségek, ünnepek alkalmával az asztalon, ugyanis világszinten is elismert minőséget képviselnek. Ha még nem tudja, milyen módon tehetné különlegessé a következő vendégséget, akkor érdemes egy próbát tennie a kristály borospohár szett választásával.

Az értékes poharak most minden korábbinál elérhetőbb áron rendelhetőek meg online, ráadásul az internetes vásárlás kényelmét is kihasználhatja ilyen módon. Kristály borospohár használatával a borozgatás igazi kulináris élmény lesz!

Tartalomhoz tartozó címkék: boros pohár kristály pohár