Barion Pixel

Kristály borospohár dívik a legjobb borokhoz

Hazánkban és világszerte ismét nagy divatja van a bornak és a borkultúrának. Ön is szereti a jó bort? Inkább a testes, száraz vöröset szereti, vagy inkább a fehér, könnyed, édesebb borokat kedveli?

A borfogyasztás az elmúlt 10 évben erőteljesen a minőségi fogyasztás irányába kezd elmozdulni, és nem merül ki magának az italnak az élvezetében, hanem a borhoz kapcsolódó egyéb gasztronómiai, kulturális, turisztikai és gazdasági vonatkozásokat is új, kreatív módon közelíti meg. A legszebb kristály borospohár nem másból, mint ajkai kirstályból készül, ami lehet a hagyományos vonalat képviselő ólomkristály, vagy lehet a modernebb, környezetvédelmi szempontból barátságosabb ún. ólommentes kristály is. A White Crystal immár több, mint 15 éve foglalkozik a csodaszép és minőségi kristálytermékek gyártásával és forgalmazásával.

Kézzel készült, prémium kategóriás termékekről lévén szó, a csiszolt kristály mindenféle változatát megtalálhatjuk náluk, legyen szó klasszikus vagy különleges, modern kialakításról. A kristály borospohár kiemeli a bor színét, a szebbnél szebb motívumok mögül a selymes nedű többféle árnyalatban csillan meg.

White Crystal professzionális poharai segítik a bor megfelelő gyöngyözését, íz- és illatjegyeinek kellő időben történő előbukkanását. A borszakértők és borkedvelők számára evidens, hogy a bor szervírozása, a megfelelő pohár választása fontos momentuma a borfogyasztás folyamatának. A nagyobb, mélyebb és öblösebb kelyhektől egészen a kisebb űrtartalmú, keskenyebb és kecsesebb kristály borospoharakig, minden típus közül választhatunk az ajkai kristálytermékek palettáján. Mindenképpen érdemes készletet vásárolni, így a szépség egységesen és koncentráltan járulhat hozzá borozásunk élményéhez.

Tartalomhoz tartozó címkék: boros pohár kristály pohár