Barion Pixel

Kristálypohár készletet, minden alkalomra?

Valószínűleg, ha meghallja azt a kifejezést, hogy kristálypohár készlet, akkor azonnal ragyogó, csillogó poharak jutnak az eszébe, melyek csak egyetlen esetben kerülnek ki a vitrin féltő polcai közül: különlegesebbnek mondható családi események alkalmával. 

Születésnapok, esküvők, karácsonyok, és egyéb összejövetelek. Ezek azok a platformok, melyek szinte megkívánják az extra kiegészítők használatát. Száz éve sem volt másképp, mint manapság: a kristály jelentette a rendezvény csúcsát. Amikor a résztvevők a csodálatosan csillogó poharakból mondhattak egymásnak isten hozzáadott, és adhattak áldást, akkor nem csak a nedűk ragyogtak a fennkölt hangulat keltette kisugárzásban, hanem a poharak is, fénytörésük egyediségének hála.

A kristálypohár készletek, azonban nem csak, és kizárólag a ritka alkalmak dísznökei. Bármikor előveheti őket, hogy belőlük kortyolhasson kedvenc boraiból. Persze a féltés teljes mértékig érthető, mert amellett, hogy a készlet tagjai ragyogóan csillognak, exkluzív szépséget varázsolva, igazán értékesek is. A kristálypohár készletet ugyanis kézműves technikával készítik, ami nem kis munkát, és hozzáértést igényel. A mesterek, akik évezredes hagyományt követve végzik munkájukat rengeteg időt szánnak arra, hogy üvegfújó technológiájukkal olyan csodálatos végeredményt produkáljanak, mely legyen szó bármilyen kristálypohár készletről évtizedekig megállja a helyét. Sőt, akár még annál is tovább. Gondoljon csak a családi örökségek alapját képező készletekre, melyek anyáról lányára, vagy épp apáról fiúra szálltak, s melyek egyedülállóan hirdették a poharak halhatatlanságát, s ezzel együtt értékességük mértékét.

Tartalomhoz tartozó címkék: kristálypohár kristálypohár készlet