Barion Pixel

Whisky pohár: adja meg a módját az italfogyasztásnak!

Fogyaszthatjuk tisztán, jégre töltve, belekerülhet long drinkekbe, de akár kólával is ízletes lehet. Igen, ez az ital nem más, mint a whisky. 

A sokak kedvencének számító, komoly minőségbeli követelményeknek megfelelő ital története régmúlt időkre vezethető vissza, s napjainkban sem hiányozhat egyetlen bár, étterem vagy szórakozóhely itallapjáról. Rendszerint otthon is szívesen fogyasztjuk, ám a minőség mellett nagyon nem mindegy, milyen pohárból tesszük ezt. A klasszikus whisky pohár megfizethető áron elérhető, és akár ajándékba is remek választás. De mi a helyzet akkor, ha valami igazán különlegeset szeretnénk adni? Ajándékozás alkalmával sokan vagyunk úgy, hogy az egyedi megoldásokat részesítenénk előnyben. A kristály whisky pohár kifejezetten ilyen, hiszen a speciális alapanyag egyedülálló díszítéssel társul.

Mindegy, hogy a homokfúvás vagy a savmaratás technikájával születnek meg a pohár csodák, a végeredmény magáért beszél. A kézi erővel történő megmunkálásnak hála olyan whisky pohár fajták születhetnek, amelyek a bárszekrény és bármely baráti összejövetel fénypontjainak számíthatnak. A whisky fogyasztására egyébként is igaz, hogy legtöbben szeretjük megadni a módját annak. Igaz ez arra, hogy milyen minőséget választunk, hogyan fogyasztjuk, mivel keverjük az italt, vagy éppen mely pohárba töltjük az értékes nedűt. A whisky pohár nélkülözhetetlennek bizonyul akkor, ha jégre töltenénk az italt, vízzel fogyasztanánk, vagy egyszerűen, tisztán szeretjük élvezni a jellegzetes ízvilágot.

Tartalomhoz tartozó címkék: kristály whisky pohár whisky pohár